Õpetajate päev

02.oktoobri hommikul kogunesid endised ja praegused Viluste Kooli õpetajad õpetajate toas. Peagi saabusid kaks musta riietatud ning tumedate päikeseprillidega turvameest, kellega koos saabus tulevane direktor. Õpetajaid paluti saali liikuda. Hanerida liikus turvameeste saatel saali ning algas õpetajate päeva tänuaktus, kus klassid said oma õpetajaid meeles pidada, tänada ja julgemad ka kallistada. Oli luuletusi, oli salme, kaarte, pildikesi ja tantsu!
9. klass oli viinud läbi uuringu, et selgitada välja, kuidas meie kooli õpilased õpetajaid näevad. Üheksandikud koondasid uuringutulemused kokku ning kandsid need koos omapoolsete heade soovidega tänukirjadele, mis samuti aktusel üle anti.
Tänamisele järgnes võimu 9. klassile üleandmise tseremoonia. Suursuguse ja kuningliku muusika saatel krooniti kooli uueks direktoriks Britt-Marii Vija. Uue juhi ametisse astumise järel anti õpetajatele üle kupong, mis sisaldas 3 akadeemilist tundi puhkust õpetajate toas, koos stardipaketiga.

Aktuse järel asusid uued õpetajad tegutsema ning said 3 tunni jooksul tunda, mida õpetajatöö tähendab. Esimesed emotsioonid olid vägevad! Kes sooviski oma elu edaspidi õpetamisega siduda, kes sõnas, et pole elus midagi nii õudset kogenud. Nii see elu ongi – igale oma! Kindlasti oli sellest päevast kõigil palju õppida ning omamoodi töövarjupäev andis võimaluse end proovile panna!

Head haridust kõigile! Aitäh, õpetajad!